mogelijkheden

De eerste indruk is vaak beslissend; hoe komen wij bij onze medemens over? In het bijzonder speelt een mooi gebit hierbij een belangrijke rol.
Het verlangen naar, indien mogelijk, onopvallende kronen en bruggen is volkomen begrijpelijk en met ons Cercon System is deze wens in absoluut overtuigende kwaliteit ook realiseerbaar.
Cercon System maakt een uiterst natuurlijk werkende esthetiek mogelijk en is bovendien uitermate vriendelijk in uw mond.
 
Ook zijn onze gedreven technici als geen ander in staat uw gebit zoals het vroeger was te reproduceren.
Vanzelfsprekend wordt hierbij rekening gehouden met pasvorm, esthetiek en functionaliteit. Patiënten willen steeds vaker een stabiele en goed vastzittende prothese. Dit kan verkregen worden door gebruik te maken van implantaten in combinatie met steg of drukknoppen. Kijk voor meer informatie hierover verder op onze site.
Reparaties aan gebitsprotheses kunnen wij snel en adequaat verwerken door een goede routing. Voor reparaties aan uw gebitsprothese kunt u rechtstreeks naar ons laboratorium komen. Wij bekijken wanneer uw prothese klaar kan zijn. Wij handelen dit dan verder af met de verzekering. In een aantal gevallen moeten we constateren dat het breukvlak niet goed past; in dat geval moet u eerst naar uw tandarts om een nieuwe afdruk te laten maken.